LINKS


Klik op het logo om naar de website te gaan.


Klik op het logo om naar de website te gaan.


Lid van de European Association for Psychotherapy
The EAP represents 128 organisations (31 national umbrella associations17 European-wide associations for psychotherapy) from 41 European countries and by that more than 120.000 psychotherapists. Membership is also open for individual psychotherapists.
Based on the "Strasbourg Declaration on Psychotherapy of 1990" the EAP represents high training standards for a scientifically based and stands for a free and independent practice of psychotherapy.
NAO - National Awarding Organisations
EWAO - European Wide Accrediting Organisation


Geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg.

Registratienummer De Praktijk: 16820

Als therapeut ben ik aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) met als registratienummer 895.23.A. https://vit-therapeuten.nl

De praktijk is met de naam De Praktijk Psychotherapie & Coaching geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum van de zorgverzekeraars, Vektis, en opgenomen in het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners, AGBZ, met als persoonlijke AGB-code 90-024931 en de praktijk AGB-code is 90-0038-06
Bij de Kamer van Koophandel is de praktijk onder de naam De Praktijk Psychotherapie & Coaching geregistreerd met het KvK nummer: 32112363

Mocht u ontevreden zijn en we komen er samen niet uit, dan kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris zoals voorgeschreven in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij de geschillencommissie van de SCAG.
Op de website van mijn beroepsvereniging de VIT leest u wat u kunt doen. https://vit-therapeuten.nl/clienten/niet-tevreden/

Klik op het logo om naar de website van S.C.A.G. te gaan.

 

RBCZ is hét onafhankelijke platform voor erkende zorg met een holistische benadering. Veelal worden deze therapeuten vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering. Jaarlijks voldoet een RBCZ-gekwalificeerde therapeut aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van wet- en regelgeving, bij- en nascholing, zelfreflectie, VOG en de praktijk waar de zorg wordt verleend.

RBCZ werkt aan de bevordering van de maatschappelijke erkenning van de bij haar aangesloten therapeuten in de complementaire zorg in Nederland en binnen Europa. RBCZ is onder andere aangesloten bij Europese organisaties als Efcam – Federation of European CAM associations (www.efcam.eu) en Eurocam – Your voice for Cam in Brussels (www.cam-europe.eu).

Als therapeut kun je je bij RBCZ aansluiten via een beroepsorganisatie die de therapie specifieke kwaliteitseisen nader definieert en controleert. Bij RBCZ zijn ca. 30 beroepsorganisaties aangesloten en daarmee in totaal meer dan 9000 therapeuten.

 

Autoriteit Persoonsgegevens.

De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens. Onder toezicht vallen diverse activiteiten, zoals onderzoek doen. Een andere belangrijke taak van Autoriteit Persoonsgegevens is adviseren over nieuwe regelgeving.

Meldingsnummer: m1569661