REVIEWS


U dient alle velden in te vullen.

Het e-mailadres is uitsluitend voor u en de beheerder van de site te zien. Bezoekers zien uw e-mailadres niet.


Reactie plaatsen

Reacties

Marjolein
4 jaar geleden

In korte tijd heb ik bij Annemieke veel inzichten gekregen die echt doorwerken in mijn dagelijks leven. Wat mij nog niet eerder was gelukt; om vanuit rust en vertrouwen echt naar de kern te durven gaan en mijn blokkade aan te durven raken. Daardoor ben ik beter gaan begrijpen waar ik zelf toe in staat ben. Ik ben mij nu meer bewust waar mijn angst zit en vertrouw er meer op dat ik zelf de veranderingen wil maken zonder mij afhankelijk te maken van andere mensen, daar ben ik heel blij mee. Ik ben heel blij dat ik op de juiste tijd en het juiste moment bij Annemieke terecht ben gekomen. Heel veel dank daarvoor!
Als je tegen dingen in je leven aanloopt waar je graag iets mee zou willen doen, ga zeker naar Annemieke! Het levert je altijd iets op, wat mij betreft hele fijne & goede positieve energie en nieuwe inzichten. Groetjes Marjolein

Megan
4 jaar geleden

Annemieke is echt een topper!
Zij is met mij op reis gegaan en heeft mij inzichten en handvaten gegeven vanuit rust en vertrouwen.
Ik heb me altijd gehoord en begrepen gevoelt, wat mij echt het vertrouwen gaf om oude patronen te doorbreken en samen te werken naar een fijnere toekomst.
Ontzettend veel bewondering heb ik voor jou en voor het werk wat je doet. Je bent anders dan andere therapeuten.
Lieve Annemieke wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik zo een bijzondere vrouw als jou heb mogen meenemen op mijn reis.
Ik denk nog vaak terug aan onze inspirerende sessies en wijze tools. Ik neem ze dagelijks mee in mijn leven van nu!

Rina
4 jaar geleden

Ik was doorgestuurd door mijn huisarts Ivm PTSS. Ik kon bijna niet meer slapen verder had ik geen klachten. Via internet kwam ik terecht bij Annemieke Evers. We hebben een afspraak gemaakt. Ik kreeg een duidelijke uitleg wat EMDR in hield want ik was hiermee onbekend. Er was een klik tussen ons ondanks dat ik er sceptisch tegen over stond.
Het heeft mij geholpen om de trauma ‘s van onder ander mijn jeugd te verwerken. Na een aantal behandelingen was er resultaat, ik kon weer slapen.
Ik was zekerde van mijzelf En genoot meer van alles.
Het heeft mij heel goed geholpen. Klasse met dank aan Annemiek!