Therapie-Plus programma


Het Therapie-plus programma vindt plaats op een prachtige locatie aan de Costa Blanca. Je kunt hier in alle rust, omringd door de natuur, zee en strand aan jezelf werken. Er is steeds iemand aanwezig voor hulp en ondersteuning. Door het intensieve karakter van dit programma is er slechts beperkt ruimte voor deelname aan dit programma.

 

Het Therapie-plus programma wordt in samenspraak met jou op maat gemaakt. Het is een persoonlijk programma gebaseerd op een holistische visie waarin heel de mens in zijn verschillende facetten wordt meegenomen. Dit houdt onder meer in dat we uitgaan van het principe dat (jeugd)trauma, stress, burn-out, (angst)gerelateerde en andere klachten niet alleen een intensieve mentale en emotionele benadering behoeven maar ook een lichamelijke dimensie hebben die meegenomen dient te worden in de behandeling.

De sessies zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, zijn inspirerend, ontdekkend, leerzaam, soms ook confronterend, en afgestemd op elkaar. Het programma is afwisselend en we streven naar een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Jarenlange ervaring van onze specialisten heeft ons inmiddels geleerd dat als je een paar weken weg bent uit je vertrouwde omgeving en volledig gefocust kunt zijn op je eigen ontwikkelingsproces je grote stappen kunt maken op weg naar een betere balans en een gelukkiger leven.

 

Ons leven gaat snel, heel snel! Wanneer je goed presteert, kan het soms lastig zijn om in balans te blijven, vooral als er nieuwe rollen en verantwoordelijkheden bijkomen. In Nederland krijgt 1 op de 5 mensen te maken met een angststoornis, zelfs high-performers. Dat zijn 3 miljoen mensen. Je kunt succesvol zijn en goed presteren en nog steeds worstelen met angst, depressie, eetproblemen of het onderhouden van relaties. Misschien heb je eerder therapie geprobeerd en heb je niet de gewenste resultaten bereikt. Je had het gevoel dat je therapeut je niet echt begreep, of je persoonlijke doelen waren niet echt de focus. Dat is wat wij anders doen. We werken we met je samen om je persoonlijke en professionele vaardigheden te vergroten en je leven te opnieuw in balans te brengen. Zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Op de manieren die jou het meeste aanspreken. We stellen haalbare doelen en identificeren de belemmeringen om deze te bereiken. Samen schetsen we de beste strategie om je te helpen de vaardigheden op te bouwen die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

 

Is het therapie-plusprogramma iets voor jou?

Als je nu echt stappen wilt gaan zetten om dingen te veranderen én in de gelegenheid bent om twee weken huis en haard te verlaten om op een intensieve manier aan jezelf te werken dan is het Therapie-plus programma iets voor jou.

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op