OVER MIJ


 

De Praktijk

Nederland: 

+31 294 416 163

Mijn naam is Annemieke Evers (1959). Sinds 1996 heb ik mij gevestigd als zelfstandig therapeut psychotherapie. Daarnaast werk ik als Personal Coach in bedrijven en instellingen.

Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en studie psychologie heb ik aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie een 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie gevolgd. 
Na mijn opleiding ben ik enkele jaren verbonden geweest aan een instelling voor behandeling en begeleiding van mensen met een angst-, dwang- en/of eetstoornis en heb ik als Personal Coach bij een bedrijf voor loopbaanbegeleiding gewerkt. De laatste 10 jaar combineerde ik mijn werk als zelfstandig gevestigd therapeut met werkzaamheden bij de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Deze werkzaamheden bestonden uit het opleiden, bijscholen en toetsen van luchtverkeersleiders als on-the-job intructor en uit het begeleiden en coachen van  luchtverkeersleiders bij persoonlijke en werk gerelateerde problematiek.

In de loop der jaren heb ik mij als therapeut gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met burn-out klachten, met (jeugd)trauma's en  Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) en in eetstoornissen. Daarnaast begeleid ik mensen bij relatieproblemen.