RELATIE-VAKANTIE


Geef je relatie een oppepper en schrijf je nu in voor onze relatie-vakantie

Nieuw in het aanbod is de Relatie-vakantie. Met veel enthousiasme hebben we een uniek programma ontwikkeld, waarin jullie je relatie een oppepper geven, maar waarin ook ruimte is voor ontspanning en plezier. Het is onze passie om onze jarenlange kennis en ervaring als (relatie)therapeut, coach en trainer te delen en in te zetten om je deze dagen op professionele wijze te begeleiden. Wij beloven je op voorhand een inspirerende ervaring!

Bijvoorbeeld als de kinderen ouder zijn geworden en je je op een dag realiseert  dat je  in de loop der jaren verder van elkaar verwijderd bent geraakt dan je zou willen. 

 

Voor wie is deze Relatie-vakantie bedoeld?

Op de eerste plaats is deze Relatie-vakantie bedoeld voor mensen die in hun relatie willen investeren en er meer plezier aan willen beleven. Als je mensen in deze hectische tijd, waarin er veel op hen afkomt en van hen verwacht wordt, vraagt wat het belangrijkste in hun leven is, dan antwoorden de meeste mensen dat dit hun relatie is. Toch blijkt dat we vaak te weinig energie steken in het onderhouden van onze relatie. Meestal spreken we daar niet over, het komt er gewoon niet van, of we denken dat het vanzelf gaat. Maar houden van is een werkwoord. Daar van tijd tot tijd actief en bewust aandacht aan besteden maakt, aantoonbaar gelukkiger.

 

Je realiseert  je bijvoorbeeld dat je elkaar in de hectiek van alledag met werk, kinderen en een druk sociaal leven een beetje bent kwijtgeraakt.  Je hebt  het gevoel dat je eigenlijk al jaren ‘maar wat aanscharrelt’. Soms zijn er wel leuke momenten maar  het delen van emoties, het voeren van een goed gesprek, samen plezier maken, praten en dromen over de toekomst komt nog maar zelden voor. De aandacht werd lange tijd door gezin en carrière opgeslokt en nu de kinderen steeds zelfstandiger worden, merk je dat je relatie is ingedut. Er is nog maar weinig over van de emotionele- en lichamelijke intimiteit van het begin.

Bijna niemand leert in zijn opvoeding of opleiding hoe je een relatie onderhoudt. Er bestaat nergens een vak dat ´relatiekwaliteit´ heet, terwijl de meeste relaties niet vlekkeloos verlopen. Samen leuk ouder worden is een kunst. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de verschillen tussen jullie en hoe maak je op een juiste manier duidelijk wat je eigenlijk wilt zeggen, hoe los je conflicten op een effectieve manier op, zonder elkaar pijn te doen?

 

Of misschien bevindt je relatie zich in een nieuwe periode, omdat een van jullie met pensioen gaat. Er komt een tijd waarin jullie misschien wel voor het eerst samen thuis zijn en dus alle tijd hebben voor elkaar en om de dingen te doen die je altijd nog samen wilde doen. Deze nieuwe periode kan soms echter ook voor de nodige spanningen in de relatie zorgen. Jullie moeten een nieuwe balans zien te vinden, om samen leuk oud te worden.

 

Wat kun je verwachten?

Wij bieden je een 5 daags afwisselend programma, dat in het teken staat van het verbeteren van jullie relatie. Het programma omvat:

 • Doorlopende begeleiding door 2 professionals
 • Een afwisselend programma met in de ochtend workshops met als thema’s onder andere communicatie, verwachtingen uitspreken, omgaan met emoties en meningsverschillen, etc.
 • Activiteiten op het gebied van cultuur, natuur en ontspanning 
 • Deelname door maximaal 5 koppels
 • Relatie coaching per stel
 • Een digitaal nazorgprogramma h

 

Naast het educatieve deel met de workshops, is ook tijd ingepland waarin jullie zelf kunnen kiezen wat je wilt gaan doen. Sommige mensen zullen het misschien fijn vinden om ontspannen naar het strand te gaan of op een terrasje te zitten, terwijl anderen er de voorkeur aan geven om op een actieve manier te ontspannen. In de nabije omgeving zijn volop mogelijkheden om te wandelen, winkelen, vissen, paardrijden, varen, duiken, karten, golven, etc. Je gaat dus tijdens deze relatie-vakantie ook dingen doen die je tijdens een ‘gewone’ vakantie ook doet

 

Gast professional

Estrid Riemersma is sinds 2006 trainer, coach en trainingsacteur. Haar stijl is sprankelend, speels en licht. Leren om respectvol om te gaan met elkaar met, ruimte voor verschillen is haar diepste drijfveer. Op creatieve en professionele deze wijze draagt ze bij om beweging te faciliteren en ieders horizon te verbreden. Op weg naar net iets meer verdraagzaamheid!

 

Wat kost het?

Dit arrangement kost 750,- euro per persoon. Inbegrepen zijn:

 • 6 nachten hotel plus ontbijt
 • transfers van het hotel naar de locatie
 • 5 dagdelen met thema workshops 
 • 5 dagen een luxe lunch
 • 3 georganiseerde activiteiten
 • 1 privé sessie per stel
 • onbeperkt Koffie, thee, water
 • gebruik van het zwembad na het programma
 • nazorgtraject van maximaal 3 Skype sessies per stel

 brochure
PDF – 977.5 KB 283 downloads

Annemieke Evers

RelatietherapeutEstrid Riemersma

Gast professional